Створення логотипу для юридичної фірми

Час читання: 7 хвилин
615

Як відомо, кожній людині, звичайне сприйняття особистістю юридичної фірми, компанії, конкретного адвоката починається з образу, а образ - з роботи розробка логотипу. Це головний інструмент залучення відвідувачів, а також він використовується для просування фірми за послугами, що надаються. І зовнішній образ юридичної фірми – це сукупність зовнішніх інформаційних, візуальних, образотворчих засобів. Причому всі ці елементи потрібно поєднати в єдине ціле максимально унікально, щоб потім не виникало повторів.

Якщо спочатку поставити собі завдання створити унікальний бренд, то у таких випадках спочатку вирішується питання вибору правильного, продуманого зовнішнього вигляду. А вже потім вирішуватимуться завдання розвитку логотипу, які допоможуть у діяльності. І сюди відносяться: створення чіткого та зрозумілого образу; виділення на фоні конкурентів; інформативність; виділення сучасного стану компанії перед існуючими та майбутніми відвідувачами.

І головні елементи будь-якого зовнішнього образу в юридичній сфері діяльності – це створення логотипу, слоган, бренд, особливий комерційний стиль. І на перших етапах потрібно визначити стиль компанії, та на основі базових знань, елементів вже створювати дизайн візитної картки, фірмового бланка, ручки та інших елементів зовнішньої візуальної реклами компанії. Розробку зовнішнього вигляду компанії потрібно починати зі створення цікавої назви, що відобразить специфіку роботи адвоката. А далі вже розпочинається процес розробки логотипу. Але навіть тут потрібно спочатку продумати загальну ідею майбутнього стилю, щоб одразу виділятися серед конкурентів та стати унікальною компанією у цьому напрямі бізнесу.


Підписуйся на наш телеграм-канал
Більше цікавого про маркетинг та дизайн В нашому телеграм-каналі. Підписуйся😀