Візитки - ваш імідж

Час читання: 4 хвилини
548

Кожна воістину успішна людина знає про незвичайну силу «першого враження». Здавалося б, що світ бізнесу розважливий і жорстокий, але й у ньому є місце для інтуїції та внутрішніх відчуттів. І багато впливових і успішних людей, як і переважна маса аудиторії споживачів, неусвідомлено прислухаються до свого внутрішнього голосу і довіряють своєму першому враженню. Тому діловій сучасній людині слід подбати про свій імідж, стиль і образ.

Візитна картка – це Ваше «перше враження» та іміджевий атрибут з якого починається Ваш образ. Успішна візитка повинна вміти зацікавити та запам'ятатися в очах споживачів. Вона обов'язково повинна вписуватися у Ваш стиль та загальний образ компанії, гармоніювати й доповнювати його, а так само вміло уособлювати собою пропоновані товари та послуги. 

Ваша візитна картка – це Ваш відмітний знак, який здатний створити позитивне сприйняття Вас в очах аудиторії споживачів та майбутніх партнерів чи спонсорів. Звичайно, за умови, що Ваша візитна картка розроблена грамотно досвідченими фахівцями. Адже розробка та оформлення візитівки це складний процес, в якому слід врахувати:

  • актуальність (сучасні тенденції у тій чи іншій сфері)
  • доречність (для цього виду діяльності компанії або персони)
  • змістовність (успішна візитна картка має «представляти» Вас у вигідному світлі)
  • зрозумілість (читабельність тексту, правильна подача особистої інформації, вибір шрифту та стилю написання контактів)
  • індивідуальність (відмова від стереотипного мислення на користь творчого польоту)

Наша дизайн-студія має багаторічний позитивний досвід створення успішних візиток і з радістю допоможе Вам у роботі над іміджем. Ми знаємо, наскільки це важливо для вас. Адже не буває «другого» першого враження.

Підписуйся на наш телеграм-канал
Більше цікавого про маркетинг та дизайн В нашому телеграм-каналі. Підписуйся😀